Informatie

Voordat u bij ons reserveert wilt u wel zeker zijn dat u met een gerust hart uw huisgenoot bij ons kunt achterlaten voor een echte goede vakantie. U bent daarom van harte welkom om ons pension te komen bezichtigen. Wij vragen u hiervoor een afspraak maken (tijdens de vakantieperioden is bezichtiging niet mogelijk, wij willen onze tijd dan besteden aan de vakantie van onze gasten). Wij laten u met veel trots ons pension zien en u kunt al uw vragen over ons meteen stellen.
Driek en Mees kl 
Een paar dingen waar U rekening mee moet houden:
Vaccinaties,  Uw hond, kat en konijn moet bepaalde entingen hebben gehad en ook het bewijs daarvoor (vaccinatiebewijs / paspoort) moet U meenemen. Dit blijft ook bij ons terwijl uw dier bij ons te gast is.  (De entingen die de hond moet hebben zijn; Parvo, Hondenziekte, Leverziekte, Leptospirose, Para Influenza (deze zitten in de jaarlijkse cocktail enting) en de Bordetella (kennelhoest, deze moet u apart vragen bij de dierenarts).
De entingen die de kat moet hebben zijn; Niesziekte en Kattenziekte
De entingen moeten minimaal 2 weken voor het pension verblijf worden gegeven en mogen niet ouder zijn dan 1 jaar. Uw dierenarts weet welke entingen hij uw huisdier moet geven wanneer u deze lijsten meeneemt. Maar bij twijfel kunnen U of uw dierenarts altijd contact opnemen met ons!)
 
Betaling,  wij vragen U na reserveren een aanbetaling te doen, wanneer wij deze hebben ontvangen, sturen wij U de reserveringsbevesting toe. 
 
Kosten die wij hanteren voor onze gasten zijn de volgende.
De prijzen voor onze gasten:
Honden Kleine hond € 20,- *
  Grote hond € 21,- *
  Speciale hond € 27,50 *
  Extra groot verblijf € 42,50 */**
  Dagopang € 14,- *
Katten Katten € 12,50 *
  Speciale kat € 15,- *
     
 
Prijzen zijn per dag en incl. BTW en excl. extra services Prijzen worden berekend incl. breng- en haaldag
* prijswijzigingen voorbehouden 
** niet mogelijk in juli en augustus
Hier vindt U onze  algemene voorwaarden
  
Eigen spullen; Om zoekraken van uw spullen zoals bijv. halsbanden en riemen te voorkomen, worden deze aan u mee terug gegeven. Ook manden en kussens nemen wij niet aan, dit om onze hygiëne zo veel mogelijk te kunnen waarborgen.
 
Vermoeidheid, na een heerlijke vakantie horen wij vaak van baasjes dat onze gasten een paar dagen meer moe zijn dan normaal. Maakt U zich niet meteen zorgen, uw lieveling heeft ontzettend veel gespeeld en (nieuwe) indrukken opgedaan zodat het niet gek is dat ze na de vakantie moe zijn. En wanneer er bijzondere gebeurtenissen zijn geweest laten wij U dit natuurlijk weten. Mocht U zich toch zorgen maken, neem gerust contact op met ons. 
 
Extra’s dat is ook mogelijk bij ons, zoals bijvoorbeeld:
- wassen, heerlijk toch, geen zorgen over vieze badkamers wij verzorgen het graag voor U. 
- Boswandeling, een extra wandeling in de bossen even 1 op 1 tijd naast het ‘normale’ spelen
- Wensen: wanneer Uw geliefde viervoeter of U nog wensen hebben voor het verblijf, bespreken we dit graag met U. 
 
Met deze mogelijkheden maakt U het zich een stuk makkelijker.