Kleine huisdieren

smallpetsOok voor onze kleinere huisdieren, zoals knaagdieren, konijnen, vogels en vissen, is het van belang dat zij een juiste vakantie tegemoet kunnen gaan. Dat is ook mogelijk bij ons.

Voor onze kleine huisdieren vragen wij u het eigen verblijf mee te nemen. Maar net als voor onze honden- en kattengasten zorgen wij standaard voor voeding, bodembedekking, hooi en water.
Eventueel kunnen konijnen en cavia’s een verblijf van ons krijgen. Hiervoor beschikken wij maar over een beperkt aantal verblijven, dus zult u deze op tijd moeten reserveren voor uw liefste huisgenoot.

Natuurlijk beschikken ook onze kleine gasten over een lekker koel verblijf in de zomer en in de winter, wanneer het buiten weer koud begint te worden, verwarmen wij de ruimte, zodat al onze gasten geen 'kou vatte'.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om konijnen en cavia’s lekker hun (tijdelijk)nieuwe omgeving te laten verkennen. Zonder het gevaar dat zij ontsnappen of onder de voet worden gelopen.

Zijn er toch nog dingen die u mist, bespreken wij dat graag met u.

Oppas service

Omdat U tijdens de vakantie druk bezig bent met genieten van de tijd met elkaar en zich niet bezig wilt houden met de post, het veel te hoge en dorre gras en de plantjes in de vensterbank; willen wij dit nu voor u doen.

Wij verzorgen uw huis, zodat de post netjes uit zicht ligt, de planten netjes optijd water krijgen, het gras tijdens uw vakantie een keer wordt gemaaid en regelmatig water krijgt. Ook kunnen uw katten en kleine huisdieren thuis in hun vertrouwde omgeving blijven daar zorgen wij ook voor. Allemaal bij u thuis. Hoeft u geen zorgen te hebben dat de buurman ons natte kikkerlandje toch verlaat tijdens uw vakantie of Opa en Oma niet tot last te zijn.

We bespreken vooraf met u wat de wensen zijn, waar wij aan tegemoet kunnen komen en de bijbehorende kosten. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u met een gerust hart met vakantie.