Skip to main content

Honden

Natuurlijk hebben wij goed nagedacht over hoe onze gasten deze ruimte graag ingedeeld zien. Maar tegelijkertijd moet de ruimte ook voor ons prettig werken en vooral goed zuiver en hygiënisch te houden zijn. Zo zijn bij ons de verblijven tot stand gekomen.

Doordat ons gebouw heel hoog en goed geïsoleerd is betekend dat het in de zomer heerlijk koel is en de warmte van de vloerverwarming direct voor warmte zorgt bij de gasten, waar het hoort. Zo liggen de honden lekker warm, zonder dat het meteen benauwend is. Verder bieden wij alle gasten zeer ruime binnenverblijven en grote overdekte buitenverblijven. Zodat de honden in de zomer wanneer de zon schijnt in de schaduw kunnen liggen en wanneer het regent kunnen de honden toch droog buiten kunnen zijn. Maar er is niet alleen gedacht aan het comfort, maar ook het milieu is hierin meegenomen.

Zo ligt het voor de hand dat we afval keurig scheiden. Maar ook ons water wordt gescheiden afgevoerd, zo hebben we aparte afvoer voor het afvalwater en het hemelwater en hebben we meer dan genoeg groene ruimte voor het vallende hemelwater, wat belangrijk is in tijden van versteniging. We maken zoveel mogelijk van natuurlijk daglicht o.a. door het strategisch plaatsen van glas stenen. En gebruiken we toch licht wordt de stroom hiervoor opgewekt door zonnepanelen, zo wekken we zelf op wat we gebruiken. Ook is alles goed geisoleerd wat sls voordeel heeft dat zowel de warmte in de winter beter behouden blijft en in de zomer zorgt dat de warmte buiten blijft. Kortom wij proberen onze "footprint" zo klein mogelijk te maken en te houden, zodat er ook nog wat overblijft voor onze kinderen en hun kinderen.

Tevens beschikken wij over ideale manden, die in de zomer de koelte van de vloer doorlaten zodat honden wel lekker liggen maar het niet te warm hebben en in de winter laten ze de warmte van de vloerverwarming door zodat de mand nooit koud is. En dit in combinatie met wat lekkere dekens of kussens zijn alle honden gelukkig met hun slaapplaatsje. Al kiezen sommige gasten ervoor om op de grond te gaan liggen en meteen van de koelte of de warmte te kunnen genieten

Ondanks dat elk binnenverblijf een vaste doorgang heeft met een ruim buitenverblijf, beschikken wij ook een ruime patio, waar de honden ook lekker de benen kunnen streken en we gezellig spelletjes kunnen doen, zoals pak de bal en trek het touw of lekker stoeien met andere honden. We zorgen hiermee dat elke gast zijn of haar energie goed kwijt kan.

En om goed te kunnen genieten van dit alles hebben wij gezorgd voor smakelijke voeding. Wij zochten een stevige brok met een smakelijk aroma en een goede smaak. Tevens moeten de voedingswaarden ook goed zijn gebalanceerd. Dit alles vonden wij in de brokken van ons eigen Private Label®. Precies wat actieve honden nodig hebben om hum vakantie goed door te komen. En zeg nou zelf, als er niet lekker is gegeten, hebben wij ook geen vakantie gehad.

Desgewenst beschikken wij over de mogelijkheid verzorging toe te voegen zodat het uw huisdier echt aan niets ontbreekt tijdens de vakantie. Hierbij denken wij aan een lekkere uitgebreide boswandeling of een lekkere wasbeurt of een extra ruim verblijf.
De boswandeling is een van de mogelijkheden die het verblijf van uw huisdier wel erg aangenaam maakt. We gaan lekker anderhalf uur naar het bos, waar uw hond zich lekker kan laten gaan. Helaas is deze service wel afhankelijk van het weer, bij slecht weer komt er een wasbeurt bij (deze kosten exclusief boswandeling). Want een vieze hond geven wij niet graag mee terug naar huis.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om voor uw hond(en) te zorgen voor een extra ruim verblijf. We kunnen zorgen voor een extra ruim verblijf, dit betekend dat onze gast(en) nog meer relax- en speelruimte hebben. Welke hond droomt hier nu niet van!?!
Geeft u gerust aan wat uw viervoeter graag extra zou willen om zijn of haar vakantie nog beter te maken, en wij laten u weten of dit tot de mogelijkheden behoort.

Oppas Service

Omdat U tijdens de vakantie druk  bezig bent met genieten van de tijd met elkaar en zich niet bezig wilt houden met de post, de plantjes in de vensterbank en het veel te hoge en dorre gras; willen wij U hierin ontzorgen.

Wij zorgen voor uw huis, zodat de post netjes uit zicht ligt, de planten netjes op tijd water krijgen, het gras gemaaid wordt en het nodige water krijgt. Ook kunnen uw katten en kleine huisdieren thuis in hun vertrouwde omgeving blijven daat zorgen wij ook voor. Allemaal bij U thuis. Hoeft u Opa en Oma niet lastig te vallen en niet bang te zijn dat de buurman ons natte kikkerlandje toch verlaat tijdens uw vakantie. 

Wij bespreken vooraf met U wat de wensen zijn, waar wij aan tegemoet kunnen komen en de bijbehorende kosten. Zo weet u wat U kunt verwachten en kunt U met een gerust hart op vakantie. 

Dit is maar een kleine greep uit onze VIP verzorging, de mogelijkheden zijn oneindig.

* Voor al deze diensten geldt dat de kosten bovenop de normale verblijfskosten komen en heeft niets te maken met onze special care. Special care is voor honden die apart geplaatst dienen te worden of honden die extra zorg nodig hebben.

** Tijdens het verblijf van uw hond(en) wil het natuurlijk wel eens gebeuren dat uw hond zich zo vies maakt dat wij de hond eigenlijk willen wassen. Vanaf heden doen wij dit ook. Wanneer wij het nodig achten wassen wij uw hond(en). Deze kosten bereken wij wel door aan u, wij denken namelijk dat u niet graag een vieze hond mee naar huis neemt.

©- Dierencreche At Home