Skip to main content

Katten

Natuurlijk hebben wij goed nagedacht over hoe onze gasten onze felineruimte graag ingedeeld zouden zien. Maar tegelijker tijd moet de ruimte voor ons ook prettig werken en vooral goed zuiver en hygiënisch te houden zijn. Zo zijn bij ons de verblijven tot stand gekomen.

Onze katten gasten worden voorzien van alle gemakken die zij thuis ook bezitten samen met hun vriendjes. Katten worden bij ons gezamenlijk gehuisvest in 1 grote huiskamer. Ze beschikken niet alleen over een mooie speelwand en voldoende ruimte om lekker te kunnen wegkruipen. Maar natuurlijk ook over voldoende krabmogelijkheden, zodat zij zich lekker kunnen uitleven.

Voor onze gasten hebben wij de mogelijkheid tot drinken uit een waterautomaat, lekker voor de katten die van vers lopend water houden. En natuurlijk is er ook gedacht aan de kat die dit wat te ver gaat, we hebben de "ouderwetse" waterbak ook nog niet afgeschaft. Er zijn ook meer dan genoeg kattenbakken, elke kat heeft namelijk graag zijn eigen toilet.

Ook kunnen alle katten lekker op de brede vensterbank gaan liggen om zo lekker van de zon te kunnen genieten. En om comfortabel, veilig en warm te kunnen genieten van hun welverdiende rust, hebben wij speciale kattenbedjes laten komen. Deze bedjes zijn huisjes op zich die de katten uit de buurt houden van alle ongemakken die een kat zich kan bedenken. Dat betekent dus echt comfort. Dat wil toch elke kat wel!

Om goed te kunnen te genieten van dit vakantiegeluk hebben we ook gedacht aan een goede voeding. Smakelijk maar wel voorzien van de nodige voedingswaarde. Wij kwamen uit bij Royal Canin® brokken. Daarin zit dit alles en dat geserveerd met veel vakantie liefde en veel knuffelen. Dan kun je als kat je toch niets meer wensen. Kan uw poes/kater dat toch, is dat altijd bespreekbaar.

Ook kunnen onze gasten van een heerlijke buitenruimte genieten, dit in de vorm van een buitenserre. Hier kunnen zij echt genieten van het buitenleven, maar dan wel veilig en beschermd. Zo is alles overdekt, dus kunnen ze bij zon en regen naar buiten. En natuurlijk kunnen zij vanuit hier ook de talrijke konijnen en vogels die voorbij komen bewonderen. De gasten kunnen dit van allerlei verschillende hoeken bekijken, vanuit de boom of lekker lui vanuit hun mandje die buiten ook voorzien zijn.

Ook voor onze katten gasten geldt dat wanneer zij een speciale wens hebben, we zeker kunnen kijken welke mogelijkheden er nog extra zijn om de vakantie een topvakantie te maken.

En om goed te kunnen genieten van dit alles hebben wij gezorgd voor smakelijke voeding. Wij zochten een stevige brok met een smakelijk aroma en een goede smaak. Tevens moeten de voedingswaarden ook goed zijn gebalanceerd. Dit alles vonden wij in de brokken van ons eigen Private Label®. Precies wat actieve honden nodig hebben om hum vakantie goed door te komen. En zeg nou zelf, als er niet lekker is gegeten, hebben wij ook geen vakantie gehad.

Oppas Service

Omdat U tijdens de vakantie druk bezig bent met genieten en de tijd met elkaar en U zich niet bezig wilt houden met de post, het veel te hoge en dorre gras en de plantjes in de vensterbank: willen wij dit voor u doen.

Wij zorgn voor uw huis, zodat de post netjes uit zicht ligt, de planten netjes op tijd water krijgen, het gras tijdens uw vakantie een keer wordt gemaaid en regelmatig water krijgt. Ook kunnen uw katten en kleine huisdieren thuis in hun vertrouwde omgeving blijven, ook voor hen zorgen wij. Allemaal bij U thuis. Hoeft U Opa en Oma niet tot last te zijn en U geen zorgen te hebben dat de buurman ons natte kikkerlandje toch verlaat tijdens uw vakantie.

We bespreken vooraf met U wat de wensen zijn, waar wij aan tegemoet kunnen komen en de bijbehorende kosten, zo weer U wat U kunt verwachten en kunt U met een gerust hart met vakantie.

©- Dierencreche At Home