• Nico 2
 • macho en Pip 2
 • zotte guus 2
 • Pip 2
 • 9 b
 • 51 b
 • Boris
 • levi b
 • home craft
 • bailey en solo kl
 • Misty op snuffeltocht kl
 • koos langs bal kl
 • chris bal solo kl
 • 4
 • home forest2

Welkom bij Dierencrèche At Home

Welkom bij Dierencrèche At Home, te Hooge mierde. Een prachtige omgeving in de groene Kempen en langs het mooie Landgoed de Utrecht. Genoeg plaats om lekker te spelen en heerlijke boswandelingen te maken met onze gasten.

De liefde voor dieren, onze gasten is ons met de paplepel ingegoten. En is voor ons erg belangrijk. Wij zorgen met veel plezier voor onze gasten terwijl u dit tijdelijk niet kunt. 365 dagen per jaar staan wij klaar voor uw huisdier tijdens uw vakantie, maar ook omdat u moet werken en u uw lieve huisgenoot liever laat spelen met soortgenootjes dan thuis de buren tot last is.

Het is belangrijk dat iemand die verstand heeft van uw hond, kat, konijn, cavia (of ander huisdier dat we vergeten zijn) een weloverwogen verzorging bied aan uw lieve huisgenoot.
Maar minstens even belangrijk is het plezier, Dierencrèche At Home is natuurlijk wel een vakantieverblijf!

Sinds 2003 zijn wij lid van DIBEVO. Deze organisatie zet zich in voor de kleine huisdieren branche.
Zowel door ons goed te adviseren en te zorgen voor bijscholing, als voor u en voor een optimaal dierenleven.
Wij gaan er alles aan doen zodat uw huisdier het zo goed mogelijk naar de zin heeft. Wees welkom!

Girl

Honden

Natuurlijk hebben wij goed nagedacht over hoe onze gasten deze ruimte graag ingedeeld zien. Maar tegelijkertijd moet de ruimte ook voor ons prettig      
 >>lees meer ......

Sheeps

Katten

En natuurlijk hebben wij goed nagedacht over hoe onze gasten onze felineruimte graag ingedeeld zouden zien
>>lees meer ......

City

Kleine huisdieren

Ook voor onze kleinere huisdieren, zoals knaagdieren, konijnen, vogels en vissen, is het van belang dat zij een juiste vakantie tegemoet gaan.
>>lees meer ......

 

Kleine huisdieren

smallpetsOok voor onze kleinere huisdieren, zoals knaagdieren, konijnen, vogels en vissen, is het van belang dat zij een juiste vakantie tegemoet kunnen gaan. Dat is ook mogelijk bij ons.

Voor onze kleine huisdieren vragen wij u het eigen verblijf mee te nemen. Maar net als voor onze honden- en kattengasten zorgen wij standaard voor voeding, bodembedekking, hooi en water.
Eventueel kunnen konijnen en cavia’s een verblijf van ons krijgen. Hiervoor beschikken wij maar over een beperkt aantal verblijven, dus zult u deze op tijd moeten reserveren voor uw liefste huisgenoot.

Natuurlijk beschikken ook onze kleine gasten over een lekker koel verblijf in de zomer en in de winter, wanneer het buiten weer koud begint te worden, verwarmen wij de ruimte, zodat al onze gasten geen 'kou vatte'.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om konijnen en cavia’s lekker hun (tijdelijk)nieuwe omgeving te laten verkennen. Zonder het gevaar dat zij ontsnappen of onder de voet worden gelopen.

Zijn er toch nog dingen die u mist, bespreken wij dat graag met u.

Oppas service

Omdat U tijdens de vakantie druk bezig bent met genieten van de tijd met elkaar en zich niet bezig wilt houden met de post, het veel te hoge en dorre gras en de plantjes in de vensterbank; willen wij dit nu voor u doen.

Wij verzorgen uw huis, zodat de post netjes uit zicht ligt, de planten netjes optijd water krijgen, het gras tijdens uw vakantie een keer wordt gemaaid en regelmatig water krijgt. Ook kunnen uw katten en kleine huisdieren thuis in hun vertrouwde omgeving blijven daar zorgen wij ook voor. Allemaal bij u thuis. Hoeft u geen zorgen te hebben dat de buurman ons natte kikkerlandje toch verlaat tijdens uw vakantie of Opa en Oma niet tot last te zijn.

We bespreken vooraf met u wat de wensen zijn, waar wij aan tegemoet kunnen komen en de bijbehorende kosten. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u met een gerust hart met vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Home contact

CONTACT

Dierencrèche At Home   
De Gagel 4B
Hooge Mierde

tel. 013 - 509 17 16
gsm. 06 - 416 27 168
                KvK 17152689              

  facebookkopie

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag
1 1:00-12:00 uur
17:00-18:00 uur
Zondag
1 1:00-12:00 uur